Nezařazené

Pohodlné postele s kvalitnými matracmi nájdete v predajni SEGUM

Po pohodlnom spaní túži takmer každý! Radi by sme sa v noci nebudili a neprevaľovali zo strany na stranu a mali hlboký a pohodlný spánok, tak dlho, ako sa len dá. Telo sa potrebuje na posteli uvoľniť, preto je výber matraca a postele veľmi dôležitý. Pokiaľ ste sa rozhodli niečo so svojim spánkom spraviť a investovať do kvalitnejšieho vybavenia v spálni, poriadne si premyslite, akú veľkú posteľ potrebujete a čo presne si pre seba a partnera kúpite.

sedačka v miestnosti

V kvalifikovaných štúdiách vám pracovníci dokážu poradiť najmä to, aký druh matraca by ste si mali vybrať. Keďže je k dispozícii viacero možností, druhov a najmä rôzna tvrdosť matraca, dobré je sa pred kúpou poradiť, alebo si aspoň spraviť prehľad na internete. V štúdiách a predajniach SEGUM predávajú matrace už dlhé roky a nahromadené skúseností pretavili do svojich modelov ortopedických matracov a majú taktiež hneď aj postele. Preto sa s výberom neponáhľajte a ak máte možnosť, zájdite sa aj osobne poradiť a prezrieť si niektoré modely postelí a matracov od SEGUMu.

sedačka

Pre tých, ktorí nemajú dostatok priestoru, ale potrebujú v jednej miestnosti mať aj posteľ aj obývačku, existuje riešenie v rozťahovacej sedačke. Postel EMA Segum je na podobnom princípe. Máte zároveň sedačku, ktorá sa dá prispôsobiť na spánok. Objednať sa dá v Bratislave osobne a veľkou výhodou je, že aj v tomto prípade si môžete pri objednávke zvoliť, aký matrac budete chcieť a dokonca máte na výber i z rôznych poťahových látok, aby tak všetko pasovalo do vášho interiéru. V Segume si iste vyberiete a toto praktické riešenie vám prinesie pohodlný spánok napriek tomu, že máte menší byt alebo dokonca iba garsónku. Tam sa každý kúsok miesta počíta a potrebuje využiť čo najlepšie https://www.mrk.cz/diskuse.php%3Fid%3D9268 a najefektívnejšie, preto sa takáto sedačka aj „s posteľou“ oplatí zvážiť. Segum pomáha svojim zákazníkom, aby mali čo najlepší komfort pre svoj spánok a pohodlie.