Tovar

Dom pod ochranou

Dnes je však už všetko iné. Bojíme sa nechať odomknuté aj keď sme za domom na záhrade. Ľahko vás môžu okradnúť aj za bieleho dňa. Práve kvôli zvyšujúcej sa kriminalite čoraz viac rodín siaha po alarme do domu. Alarm do domu alebo kamerový systém môže mať rôzne podoby, funkcie, vymoženosti. A podľa toho sa samozrejme odvíja aj celková suma, ktorú za zabezpečovací systém zaplatíte. Pokiaľ do alarmu nechcete investovať priveľa peňazí a budete spokojnejšie spávať aj s lacným alarmom z aliexpressu, nemôžete sa čudovať, že vaša nehnuteľnosť nebude ochránené na 100%. Na trhu sú špičkové zabezpečovacie systémy, ktoré zabránia akémukoľvek nebezpečenstvo vo vašej nehnuteľnosti.

dom

Zabezpečovací systém Jablotron 100+.

Medzi špičkami systémov na ochranu vášho domova či firmy jednoznačne patrí Jablotron 100+. Alarmové zabezpečenie celého objektu dokonale ochráni vašu nehnuteľnosť pred zlodejmi, ale taktiež garantuje ochranu pred požiarom, záplavou alebo únikom plynu. V jednom systéme tak máte kompletnú ochranu. No to nie je všetko. Zvoliť si môžete úplnú automatizáciu vašej nehnuteľnosti. Pomocou systému Jablotron 100+môžete automaticky ovládať tiež zavlažovanie vášho trávnika, otváranie a zatváranie garážových dverí, ovládanie kúrenia, vyhrievanie bazéna či ovládanie osvetlenia.

alarm

Ovládanie Jablotron 100+.

Systém Jablotron 100+ môžete ovládať hneď pomocou štyroch spôsobov. Samozrejmosťou je zabudovaná klávesnica. Používať však môžete aj svoj počítač alebo mobilný telefón. To vám dáva možnosť ovládať systém aj mimo domova. Ak ste odišli z domu a zabudli ste zapnúť váš alarm, pomocou mobilu ho jednoducho aktivujete odkiaľkoľvek. Výhodou je tiež možnosť použiť spratnú kľúčenku. Zaujala vás možnosť inštalácie automatického systému Jablotron 100+ do vašej nehnuteľnosti? Navštívte stránku lajansecure.sk a dozviete sa o tomto systéme viac.